Thuis » Ed Sheeran: Van Straatmuzikant tot Wereldster

Advertentie

Ed Sheeran: Van Straatmuzikant tot Wereldster

Ed Sheeran, de Britse singer-songwriter die bekend staat om zijn soulvolle stem en ontroerende teksten, heeft een ongelooflijke reis afgelegd van straatmuzikant tot een van de best verkopende artiesten ter wereld. Laten we eens kijken naar zijn opmerkelijke carrière:

Een Bescheiden Begin
Edward Christopher Sheeran werd geboren op 17 februari 1991 in Halifax, West Yorkshire, Engeland. Op jonge leeftijd ontwikkelde hij een passie voor muziek en begon hij met het spelen van gitaar en het schrijven van zijn eigen nummers. Als tiener bracht hij veel tijd door als straatmuzikant en trad hij op in lokale pubs en clubs, waar hij zijn vaardigheden als artiest verfijnde en zijn fanbase begon op te bouwen.

Doorbraak met “The A Team”
Ed Sheeran’s grote doorbraak kwam in 2011 met de release van zijn debuutsingle “The A Team”, die al snel een enorme hit werd en hem internationale bekendheid opleverde. Zijn daaropvolgende albums, waaronder “+”, “x” en “÷”, werden allemaal goed ontvangen door zowel critici als fans en leverden hem talloze prijzen en onderscheidingen op.

Dit vind je misschien ook leuk

Advertentie